Opendagen

OPEN DAGEN (nieuw voor 2018)

Paintball Club Amsterdam organiseert elke 1e & 2e ZONDAG van de maand een Opendag voor leden en niet leden .
DEZE OPEN DAG is geschikt voor iedereen met of zonder een eigen uitrusting die eens kennis wil maken met de speelvelden en faciliteiten van Paintball Jungle en de Paintball Club.

LEDEN KUNNEN GRATIS DEELNEMEN!
NIET LEDEN betalen 15,00 pp. MITS PAINT WORDT GEKOCHT BIJ PAINTBALL JUNGLE (v.a. 40,00 p/doos)
OF 20,00 pp. ALS EIGEN PAINT WORDT GEBRUIKT!
Kosten zijn inclusief :
Onbeperkt speeltijd

  • Onbeperkt perslucht vullingen (er is geen co2)
  • Gebruik van alle speelvelden incl. SUPAIR
  • Professionele begeleiding en Marshalls
  • Gratis gebruik van toiletten, douches en kleedruimte
  • Gratis gebruik van Staging Area, Cafe, restaurant en terras.
  • Eigen consumpties en eten zijn helaas niet toegestaan.

HEB JE NOG GEEN EIGEN UITRUSTING DAN KAN JE VOOR SLECHTS 10,00 EEN STANDAARD UITRUSTING VAN PAINTBALL JUNGLE GEBRUIKEN! (Incl. Marker, Perslucht fles, Masker & Camouflage pak)
OOK KUNNEN OPEN-DAG SPELERS VRIENDEN OF FAMILLIE OF ANDERE INTRODUCEES MEENEMEN. OOK DEZE INTRODUCEES KUNNEN GEBRUIK MAKEN VAN EEN STANDAARD UITRUSTING VOOR SLECHTS 10,00

Speelklassen

Tussen 11.00uur en 14.00uur worden de klassen gesplitst en spelen de groepen apart met een eigen begeleider.
In 2015 is het mogelijk om alle velden te gebruiken incl. SUPAIRBALL. Een en ander in overleg met de groep.
Vanaf 14.00uur is er de mogelijkheid om met en tegen elkaar te spelen. De teams worden zo eerlijk mogelijk gedeeld en per team worden evenveel mechanische als elektronische Markers in gedeeld.
Uiteraard blijft het mogelijk voor spelers die dat niet leuk vinden apart te spelen.

INDELING KLASSEN:

Klasse 1: Mechanische markers

Binnen deze klasse vallen alle mechanische paintballwapens, zoals verschillende modellen van Tippmann (zoals de Model 98), BT paintball, Piranha, enzovoorts. Deze wapens worden niet elektronisch aangestuurd. Natuurlijk mogen zij wel voorzien van cosmetische upgrades als hoppers, stocks of hoppers. De mechanische klasse speelt op alle speelvelden van het park van Paintball Jungle incl. Supairball. Maximale snelheid van de wapens is 280 feet per second.

Klasse 2: Elektronische markers

Binnen de elektronische klasse vallen kort gezegd alle wapens met een batterij, zoals de Dye DM en NT, Planet Eclipse modellen enzovoorts. Deze wapens mogen max 10.5 paintballs per seconde schieten (Millennium regels). Hierbij geldt ook een maximale snelheid van 280 fps. Ook deze klasse kan/mag gebruik maken van alle velden van Paintball Jungle.
Voor spelers van Klasse 1 is het altijd toegestaan om vanaf 11.00uur al mee te spelen met Klasse 2. Andersom is dit nooit toegestaan.

Let op! Het Sup’Airball veld is operationeel van maart tot en met oktober.
I.v.m. weersomstandigheden en algemeen onderhoud aan grasveld en speelveld is er geen SUPAIRVELD beschikbaar vanaf November tot Februari!

Aanmelden

Voor de OPEN DAGEN is aanmelden niet nodig zorg gewoon dat je tussen 10.30u. en 12.00u. aanwezig bent op de betreffende speeldag en meld je aan de inschrijfbalie. Na betaling ontvang je een armband waarmee je lucht kan vullen en de speelvelden betreden.
Mocht je voor jezelf of voor vrienden een uitrusting nodig hebben stuur dan even vooraf een berichtje.

De Clubdagen van PCA zijn enkel toegankelijk voor leden. Mocht je lid willen worden bekijk dan hier de mogelijkheden: Klik hier voor meer informatie over hoe je lid kan worden.

Tussen de games door worden er pauzes gehouden zodat je kunt bijvullen met perslucht en paintballs (er is géén CO2 gas aanwezig op de locatie). Ook kun je in de Jungle Bar terecht voor diverse snacks, drankjes, een patatje of een broodje. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drankjes of etenswaren te nuttigen.
Nog geen lid, maar toch eens komen proberen? Meldt je dan aan voor een proefdag!
supairball training niet leden

We play at Paintball Jungle