Kosten

Spelen bij PCA betekend dat je voor gereduceerde kosten kunt spelen op één van de mooiste paintball locaties van Nederland. De onderstaande prijzen zijn prijzen die enkel gelden voor clubleden. Spelers die geen lid zijn van PCA kunnen helaas niet op onze clubdagen spelen.

Lidmaatschap € 100,00

Nog geen eigen uitrusting? Geen probleem! Je mag als lid van PCA kosteloos gebruik maken van een uitrusting van Paintball Jungle. Deze uitrusting bestaat uit een masker, paintballwapen inclusief hopper en persluchtfles en een camouflage overall.

Opendag kosten € 15,00

Open dag is voor leden en niet leden. Niet leden betalen € 15,00 Paint van Paintball Jungle en leden € 0,00.

Opendag kosten (BYO) € 20,00

Gebruik maken van je eigen paint is mogenlijk, daarnaast kan je altijd nog paint kopen aan onze Jungle bar

Huur uitrusting € 10,00

Nog geen eigen uitrusting? Geen probleem! Je mag als niet lid zijnde van PCA voor maar €10,00 gebruik maken van onze rusting. Deze uitrusting bestaat uit een masker, paintballwapen inclusief hopper en persluchtfles en een camouflage overall.

Paintballs
Op de clubdagen zijn diverse kwaliteiten paintbals beschikbaar.
Er is goedkoper paint voor beginnen en recreant en wat duurdere nodige toernooi kwaliteiten.

Field kwaliteit paintball, doos van 2000 stuks € 35,00 tot € 40,00
Tournament kwaliteit, doos van 2000 paintballs € 45,00 € 50,00 en € 55,00

Het is voor leden niet toegestaan om je eigen paintballs mee te nemen. Om ervoor te zorgen dat je altijd met verse paint kunt spelen hebben wij een uniek systeem bedacht. Aan het einde van de speeldag kun je de paintballs inleveren die je niet gebruikt hebt. We meten hier het gewicht van en hier krijg je een voucher van mee. Bij de volgende dag dat je komt spelen, lever je de voucher in en krijg je het gewicht aan verse paint terug. Natuurlijk kun je niet opgeschoten paintballs ook meenemen. Echter, het is niet toegestaan om deze op een volgende speeldag weer te gebruiken op het terrein.LET OP!!! dit is niet van kracht voor Open dag spelers

Lidmaadschap


Voor vragen of opmerkingenklik hier

 

We play at Paintball Jungle